| Болничен отдел | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
=RevoLuTiOn= ♣Админ♣
Брой мнения : 262 Registration date : 12.01.2008
| Заглавие: Болничен отдел Чет Апр 03, 2008 9:13 pm | |
| Тук ще се настаняват учениците! | |
|
| |
harmaqni-greindjar Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 72 Age : 30 Registration date : 01.07.2008
| Заглавие: Re: Болничен отдел Сря Юли 02, 2008 8:42 pm | |
| Хари отведе Хармаяни в отдела на болницата и каза: -Може ли да ми помогнете моята приятелка си е навехнала китката. | |
|
| |
=RevoLuTiOn= ♣Админ♣
| Заглавие: Re: Болничен отдел Вто Юли 08, 2008 5:41 pm | |
| -Разбира се,нека седна на леглото.:Каза мадам Помфри и отиде до едно шкафче и извади малко шишенце.В него имаше отвара за зарастване на костите.Тя го подаде на момичето и й каза да го изпие. -Утре вече няма да ви има нищо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болничен отдел Сря Юли 09, 2008 4:10 pm | |
| -Добре благодаря.-каза Хармаяни изпи 6и6ето стана и си тръгна. | |
|
| |
rozovata337 Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 42 Age : 31 Registration date : 30.07.2008
| |
| |
=RevoLuTiOn= ♣Админ♣
| Заглавие: Re: Болничен отдел Сря Авг 06, 2008 1:48 pm | |
| -Тук съм,оле..Имах съвещание със директора-Съобщи Г-жа Помфри и изпусна всичките си книги.-Извинявайте!Е какво ви има,млади г-дине? -Паднах!-Каза момчето и отметна бритона си.-Ъм кракави е зле.-Каза Помфри и взе бинт от масичката до нея.Превърза крака на момчето и се изправи.Изпрати учениците до варата на залата. | |
|
| |
ema_vd Префект на Грифиндор
Брой мнения : 103 Age : 30 Местожителство : Гр. Видин Registration date : 30.04.2008
| Заглавие: Re: Болничен отдел Сря Авг 27, 2008 2:41 pm | |
| Ема влезе в болничното крило. Неината мантия беше изпокъсана. Цялото и лице беше одраскано. На крака си имаше дълбока рана която кървеше убилно. Мадам Помфри малко се ужаси от кръвта която Ема имаше посебе си. Тя я настани на близкота легло и я попита: - Кажи ми мила от каде са тези рани? Ема сведе глава надоло и не отговори. Тя беше ходила в Забранената гора което беше забранено за учениците. | |
|
| |
=RevoLuTiOn= ♣Админ♣
| Заглавие: Re: Болничен отдел Чет Авг 28, 2008 9:47 am | |
| -О,скъпа защо си ходила там?Нали знаеш че ако директора научи моье да те накаьат:Мадам Помфри се разбърза,превърза и почисти раните на момичето.То изглеждаше доста уплашено. -Това ще ти помогне:Каза Помфри и подаде на момичето една чаша с сок от корените на Вселикаващо дърво.-Трябва да останеш един ден тук,за дамога да превръзвам раните ти! | |
|
| |
rozovata337 Ученик от Грифиндор
Брой мнения : 42 Age : 31 Registration date : 30.07.2008
| |
| |
ema_vd Префект на Грифиндор
Брой мнения : 103 Age : 30 Местожителство : Гр. Видин Registration date : 30.04.2008
| Заглавие: Re: Болничен отдел Съб Яну 03, 2009 6:13 pm | |
| Ема се усмихна доста бегло и отговори: - Знам че ме предупрледи Лили, но просто исках да изпробвам новите заклинания. Много сажалявам задето не те послушах. И спокоино нишо лошо ми няма, само "малка" драскотинка на кръка. Иначе нищо ми нама освен разбира се че ме нападна побеснял, космат върколак. При което Ема се засмя но на Лили не и беше никак смешно. Тя беше пребледняла като платно и Ема видя и каза: -Спокойно Лили, до утре ще съм като нова! Но момичето май не и повярва, затова Ема загледа как стряшната лечителка превързва кръка и. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Болничен отдел Нед Фев 22, 2009 3:01 pm | |
| Хармаяни влезна с гръм и трясък в болничното крило. -Ема!!! Добре ли си? Ужастно се тревожех за теб! След това Хармаяни я прегърна и каза: -Никога вече не ме плаши така и когато ходиш в гората ме предупреждаваи. | |
|
| |
=RevoLuTiOn= ♣Админ♣
| Заглавие: Re: Болничен отдел Нед Фев 22, 2009 3:17 pm | |
| -О виждам че приятелката ти е тук,е до утре вече ще можете отново да вършите лудурий с нея. Но за сега ще седиш мирно,докато сменя превързките ти,за последен път. След като довърши работата си жената излезе от стаята носейки в ръце стари окървавени бинтове. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Болничен отдел | |
| |
|
| |
| Болничен отдел | |
|